Volledig vernieuwde zoekinterface

De vorige zoekinterface was nog erg basic, we wilden een frisse nieuwe gebruikersinterface creëren met snel zoeken naar POI's en offline beschikbaarheid! We zijn daarin geslaagd, je kan nu:

  • Snel zoeken naar interessante POI's
  • Je eigen routes, tracklogs en favorieten zoeken
  • Je zoekgeschiedenis bekijken en gebruiken
  • Dit werkt ook allemaal offline!

En als bonus: je favorieten zijn nu ook toegankelijk als je geen internet hebt!

Let op: je moet natuurlijk wel offline kaarten hebben gedownload. Offline kaarten zijn alleen beschikbaar voor mensen met een abonnement op MRA Navigation Next.

Nieuw menu

We willen dat bestaande en nieuwe gebruikers begrijpen waar het bij MyRoute-app om draait. Het oude menu was soms wat verwarrend en leidde je door naar de website (binnen de app) die niet altijd de beste ervaring bood. Door het menu te herstructureren en enkele knoppen toe te voegen/te wijzigen, denken we dat de app nu gebruiksvriendelijker is. Vind jij dat ook, of niet? Discussieer gerust mee via het zeer actieve forum!

Tada! We presenteren met trots de 'in-app RouteXpert libary!

Omdat we gebruikers de best mogelijke ervaring willen bieden, willen we ze graag binnen de app houden! Daarom is de complete route bibliotheek nu toegankelijk vanuit de app. Krijg direct toegang tot ruim 2000 routes gemaakt door onze RouteXpert-community! Klik op een route voor een snelle samenvatting en beschrijving van de route. Ga naar de info pagina om de volledige review te lezen en de route te downloaden. Nog makkelijker, klik direct op de knop 'Navigeer' en geniet van een zorgeloze geweldige rit!

Met deze nieuwe in-app bibliotheek is de wereld van MyRoute-app echt binnen handbereik!

Overige verbeteringen

Verbeterde WunderLINQ + SilverFox-ondersteuning

In de instellingen kun je nu kiezen welk invoerapparaat je gebruikt. Momenteel ondersteunen we BarButtons, WunderLINQ en SilverFox volledig. Met andere apparaten kan worden geëxperimenteerd met behulp van de verschillende (of standaard) toetstoewijzingen. We zullen een overzicht van exacte toetstoewijzingen delen in dit topic: https://forum.myrouteapp.com/topic/4831/wunderlinq-silverfox-support

De waypointlijst toont nu de aankomsttijd

We hebben al de afstand en resterende tijd tot individuele waypoints getoond, maar niet de tijd dat je daar aankomt, nu wel dus.

Nog wat verbeterpunten

  • Lay-out verbeteringen
  • Verbeteringen in de vertaling
  • Verbeterde beeldverhouding
  • Verbeterde track navigatie

Geniet van deze update en tot de volgende update!

MyRoute-app Lifetime Acties

Je hebt al een abonnement vanaf € 2,95 per maand, maar we weten dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten. Daarom bieden we onze producten ook Lifetime aan en laten we die nu net super voordelig aanbieden!