MRA Routeplanner

Silver

abonnement

Onbeperkt routes vinden, maken, exporteren, delen en nog véél meer!

Ontdek

© MyRouteApp B.V.

Uitgelichte Silver functies

Nóg makkelijker routes vinden, maken, exporteren en delen!

Via PC, tablet én smartphone.

SEGMENTEN

Bepaal per segment (deel van de route) de bochtigheid van de route.

ROUTES IN DE BUURT

Vind door een expert gecontroleerde kwaliteit route in de buurt.

ONBEPERKT OPSLAAN

Onbeperkt aantal routes en tracks in jouw persoonlijke routearchief.

Routes in de buurt!

Zelfs zónder registratie kun je via de website en de Mobile app (Android/iOS) van MyRoute-app GRATIS de mooiste gecontroleerde routes vinden, maken, delen en downloaden. Wil je nóg sneller en makkelijker routes vinden? Probeer dan de functie 'Routes in de buurt'. Klik op de kaart, bepaal het aantal kilometers waarbinnen je wilt zoeken en voilà, MyRoute-app toont de zoekresultaten in de kaart én onder de kaart in een lijst, makkelijker kan echt niet! Daarnaast toont MyRoute-app met deze functie ook routes in de buurt van je eigen gemaakte of geüploade routes.

INFO

Routesegmenten!

Als je een lange rit maakt voor je plezier, zal die waarschijnlijk in verschillende delen zijn. In het eerste deel van de route (segment 1), wil je misschien snel kilometers maken via de snelweg. Na een paar uur kilometers vreten ben je er wellicht klaar mee en wil je graag de snelwegen vermijden (segment 2). Nadat je in de prachtige, bochtige bergen bent aangekomen, wil je er ten volle van kunnen genieten door door het gebied te rijden op wegen die zo bochtig mogelijk zijn (segment 3). Met de nieuwe functie 'Routesegmenten' van MyRoute-app kun je dit alles en nog veel meer doen.

Onbeperkt routes opslaan!

Al je routes overzichtelijk in mappen en veilig in de cloud. Dat kan met MyRoute-app, zowel via de PC, als via de tablet en smartphone. Met het gratis MRA Routeplanner Basic abonnement kun je maximaal 30 routes opslaan in je eigen online routearchief in de Cloud, deze routes zijn ook te benaderen en te gebruiken via de compleet vernieuwde, en ook gratis te downloaden MyRoute-app Mobile. Voor ruim een half miljoen gratis Basic gebruikers is dit voldoende. Maar met het super voordelige Silver abonnement kun je dus onbeperkt routes opslaan!

Kronkelige route!

Met een Silver abonnement kun je in de Toolkit kiezen voor 'Kronkelige route', deze optie in de toolkit heeft drie gradaties: (1) Vloeiende route (2) Bochtige route (3) Kronkelige route. Dat is echt handig voor als je snel een leuke route wilt hebben.

MRA Routeplanner Silver

Een MyRoute-app abonnement is precies wat je nodig hebt voor de controle over je reizen en je routes, er is ook een zéér interessant SILVER abonnement beschikbaar!

Silver abonnement

Maak en vind in een handomdraai de mooiste routes.

📍️ Onbeperkt routes online opslaan

🔍️ Routes in de buurt

🔗 Route segmenten (!)

🏍️ Kronkelige route

🏙️ Steden vermijden

👓 Streetview

🎥️ MRA Animation

€ 2,95 per maand of
€ 9,95 per jaar

KOOP NU

Silver Lifetime

Silver lifetime + gratis online training aanbieding geldig t/m 31 augustus 2022.

📍️ Onbeperkt routes online opslaan
🔍️ Routes in de buurt
🔗
Route segmenten (!)
🏍️ Kronkelige route
🏙️ Steden vermijden
👓 Streetview
🎥️ MRA Animation

€ 69,95 lifetime
Geen kosten meer

Download gratis MyRoute-app Mobile

Ontdek jouw nieuwe GRATIS reismaatje.

Nu beschikbaar in de Apple App Store & Google Play Store!