Audio settings

Met deze update kun je nu zelf je gewenste stem selecteren. In Android kun je zelfs kiezen welke engine je wilt gebruiken. Zover wij het kunnen overzien kun je nu voor ieder toestel een goed geluid creëren. Ondervind je toch nog problemen, meld het het dan op het forum onder vermelding van merk, type toestel en Android of iOS versie.

Op deze wijze proberen we de app steeds mooier en beter te maken zodat je nooit meer een afslag zal missen.

Meepraten over nieuwe functies en mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op het zeer actieve MyRoute-app forum!

POI ondersteuning

De poi's die je in de online routeplanner hebt toegevoegd aan een route zie je nu ook in de app! Tijdens het navigeren kun je deze poi's eventueel aan je route toevoegen door er lang op te drukken. Ik gebruik het zelf vaak voor bezienswaardigheden die wat verder van de weg af liggen. Ik zet dan een viapunt (hard routepunt) op de weg, meestal waar ik de motor kan parkeren, en de poi bij de bezienswaardigheid. Vanaf de parkeerplaats loop ik dan naar de poi toe, dat werkt perfect!

Nieuwe pauze icoontjes en informatie pop-ups

Onlangs kreeg de Routeplanner ondersteuning voor nieuwe pauze icoontjes. Deze versie van de app ondersteunt nu ook al deze nieuwe iconen! Verder zijn zoals je hieronder kunt zien de informatie pop-ups gefinetuned.

Kleine aanpassingen

  • Als je tijdens het navigeren lang op de kaart drukt, wordt dat punt als vormingspunt aan de route toegevoegd;
  • Kleine bug opgelost waarbij soms een locatie (zoekresultaat) niet aan de route kon worden toegevoegd;
  • Ondersteuning toegevoegd voor Remotek One Bluetooth-controller, te koop bij WayPoint;
  • Verbeterde logica als je zoekresultaten/POI's wil toevoegen als tussenpunt langs de route;
  • Betere foutbeschrijvingen;
  • Update van de SDK.

Volgende update

  • We werken op de achtergrond op dit moment erg hard aan stabiliteitsverbeteringen voor Android Auto en Apple CarPlay, dat is een groot en complex project, maar het is nu voor ons top prioriteit;
  • Er komt ook een 'free drive' optie in de app.

MyRoute-app Lifetime Acties

Je hebt al een abonnement vanaf € 2,95 per maand, maar we weten dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten. Daarom bieden we onze producten ook Lifetime aan en laten we die nu net super voordelig aanbieden!