Mega update!

Ik moet eerst de programmeurs Joost en Corjan een enorm groot, dik en vet compliment geven! De afgelopen 3 maanden hebben ze fulltime gewerkt aan het opnieuw programmeren van Apple CarPlay en Android Auto, en geloof me, dat is super complex. Het resultaat mag er dan ook zijn, noem me arrogant, maar onze navigatie app MRA Navigation Next kan concurreren met navigatie apps van bedrijven met budgetten die ons budget met een factor van 10 ruim overstijgen. Sterker nog, als ik heel eerlijk ben, en natuurlijk ben ik bevooroordeeld, ik zou me onderweg écht geen fijnere navigatie app kunnen wensen. Ik zeg dan ook volmondig, geef de app een kans, probeer de gratis trial van 2 weken, meld het op het forum als je iets niet weet, of maak direct gebruik van de tijdelijke Lifetime deal om deze mega update te vieren! Handig als reserve gps, of doe zoals wij en duizenden anderen, vervang je TomTom of Garmin, je zal er geen spijt van krijgen!

Michel van Hagen

Founder MyRoute-app

Stabiliteitsverbetering Android Auto en Apple CarPlay

Zoals in de inleiding gezegd, het is nog niet zo eenvoudig om Apple CarPlay en Android Auto stabiel te krijgen voor iedereen. We zijn onder andere afhankelijk van je infotainment scherm, van de bluetooth verbinding, van de kwaliteit van je smartphone of iPhone, welke instellingen je gebruikt en welke versie Android en iOS, om maar een paar variabelen te noemen. Toch is het Joost en Corjan gelukt! Ze hebben Apple CarPlay en Android Auto losgekoppeld van de basis app en helemaal opnieuw gebouwd. Zoals wij en onze 1500 Bèta testers nu ervaren is het prachtig stabiel, heerlijk om ermee onderweg te zijn. Vanuit deze sterke basis gaan we door ontwikkelen, het eerste waar we nu aan werken is dat je je zelfgemaakte routes ook via je Apple CarPlay of Android Auto scherm kan openen.

Verbetering zoomniveau

Na tientallen, zo niet, honderden testritten hebben we het zoomniveau geperfectioneerd. Als je er niet op let, dan valt het wellicht niet op. Maar de mate waarin er wordt in- of uitgezoomd is afhankelijk van je snelheid, de afstand tot de volgende aanwijzing en of je in de stad of buiten de stad rijdt. Dit alles voor de premium rijervaring die we ambiëren.

Camper modus verbeterd

Indien de app geen andere mogelijkheid heeft je over een weg te navigeren die je via instellingen hebt vermeden, dan zie je een waarschuwing. Je kunt op de waarschuwing klikken voor meer informatie. Handig bijvoorbeeld voor vrachtwagenchauffeurs en camperrijders, maar ook als je bijvoorbeeld als motorrijder een gloeiende hekel hebt aan onverharde wegen 😆.

Verdere stabiliteitsverbeteringen

  • Willekeurige crashes opgelost wanneer de app niet werd gebruikt;
  • Verbeteringen aan de stabiliteit van de tracknavigatie (vasthouden aan de track) en specifiek een verbeterde herberekening;
  • Zoomgedrag app/CarPlay/Android Auto verder gefinetuned;
  • Een aantal toetsaanslagen opgelost die onverwacht gedrag veroorzaakten bij gebruik van de in-app-browser;
  • Wijzigingen in kaartstijl worden onmiddellijk correct weergegeven op alle platforms;
  • Probleem opgelost met het automatisch starten/hervatten van de tracklog bij het starten vanuit CarPlay/Android Auto;
  • Als je tijdens het navigeren met Apple CarPlay of Android Auto je voertuig verlaat, bijvoorbeeld als je gaat tanken, en de actieve route niet automatisch wordt hervat, kun je alsnog de route hervatten door op 'Laatste route' te klikken. Let op, dit geldt als je verbonden bent met Apple CarPlay of Android Auto.

MyRoute-app Lifetime Acties

Je hebt al een abonnement vanaf € 2,95 per maand, maar we weten dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten. Daarom bieden we onze producten ook Lifetime aan en laten we die nu net super voordelig aanbieden!