Update 4.1.3

Met dank aan onze meester programmeurs Joost, Corjan, de Alpha- en de Bèta testers kunnen we ook nu weer een geweldige update aanbieden! Nu het mooie weer eraan komt, is de app helemaal gereed om zorgeloos mee op reis te gaan.

Hou daarbij rekening met het volgende; het is een premium navigatie app voor liefhebbers, je hebt op de eerste plaats een goede smartphone of tablet nodig waar je wat van afweet, vervolgens een goede steun en oplader en dan is het ook erg zinvol je te verdiepen in de functies en interface van de app, pas dan kun je er volledig van genieten!

Kijk bijvoorbeeld hier eens naar de laatste Webinars op YouTube, je kunt ze in het Nederlands en in het Engels bekijken.

Veel plezier met deze update en opmerkingen en feedback op deze versie kun je altijd delen via ons zeer actieve forum!

PS:
Tot nu toe meer dan 100.000 downloads, in de App Store beoordeeld met een 4,6 en groeiend!

Michel van Hagen

Founder MyRoute-app

Vlog #3 van Denise

Denise heeft over deze update een leuke vlog gemaakt, klik op de afbeelding hieronder om de vlog te bekijken!

Android Auto en Apple CarPlay verbeteringen...

Je snelheid afbeelding kleurt rood als je de maximale snelheid overschrijdt en het hervatten van de navigatie in Apple CarPlay en Android Auto is verbeterd. Ook verbeterd, bij het overslaan van een tussenpunt vragen we je om dit te bevestigen en we tonen nu het nummer van het tussenpunt dat wordt overgeslagen!

Toegang tot je route bibliotheek!

Heel handig, je kunt nu ook direct vanaf het Android Auto en Apple CarPlay scherm je route bibliotheek openen, een route selecteren en rijden! Klik daarvoor op het vergrootglas, vervolgens op 'Routes', eventueel de map waar je routes in staan en dan op de route naar keuze.

Nog meer leuke instellingen voor de liefhebber!

Toegevoegd is ook dat je nu via het Android Auto en Apple CarPlay scherm de weergegeven aankomsttijd kan wijzigen, hetzelfde zoals dat je ook in de app zelf kunt doen. Je kunt schakelen tussen de weergave van tijd of afstand tot de eindbestemming, of tot het volgend vormingspunt of tot het volgend viapunt. Als laatste, je kunt nu ook de cameraoriëntatie wijzigen tussen de beschikbare modi!

Noord boven

We hebben nu een modus met het 'noorden boven' toegevoegd. Hierdoor kun je navigeren met de oriëntatie die overeenkomt met die van een traditionele kaart! Tik gewoon op het kompas zoals je gewend bent om door deze modi te bladeren. We onthouden de laatste keuze die je hebt gemaakt, zodat je nooit meer op de knop hoeft te tikken nadat je de gewenste modus hebt geselecteerd. Alle modi zijn ook beschikbaar in Apple CarPlay en Android Auto, zie daarvoor de instellingen.

Toon zoekresultaten op het startscherm van de kaart

We tonen nu de zoekresultaten in de kaart, dat ziet er mooi uit naar onze bescheiden mening. Tik kort op een weergegeven pictogram om de naam weer te geven, druk er lang op om naar dat item te navigeren. Handig als je onderweg op zoek bent naar een restaurant, hotel, tankstation of bijvoorbeeld een supermarkt!

Configuratieopties automatisch zoomen

We hebben nu toegevoegd dat je zelf de mate waarin er wordt ingezoomd kan aanpassen naar je eigen wensen. Zie de instellingen:

 • Uit: niet in- of uitzoomen;
 • Snelheidspictogram: op basis van snelheid minder inzoomen;
 • Instructiepictogram: gebaseerd op de volgende instructieafstand minder inzoomen;
 • Aan: volledig automatisch zoals het altijd al was.

Zie de zoomverschillen in dezelfde situatie.

Overig!

 • Wit scherm bij sommige toestellen opgelost;
 • In de motormodus altijd 1e afslag rotonde probleem opgelost;
 • Verbeterde positievertraging op alle Android-apparaten;
 • Verbeterd algoritme voor het overslaan van waypoints en een probleem opgelost waardoor onbedoeld grote delen werden overgeslagen;
 • Verbeterd algoritme dat tussenstops (zoals tankstations) tussen je routepunten plaatst;
 • Extra Carpe Iter controller configuratieoptie toegevoegd;
 • Algemene stabiliteit verder verbeterd.

Let op!

 • Sommige Android gebruikers ervaren problemen met het openen van een route en/of het openen van de instellingen. Dit komt voor bij gebruikers waarbij de offline kaarten zijn gedownload op een SD kaart. OPLOSSING: de kaarten opnieuw downloaden op het interne geheugen van de smartphone. Wij zijn met HERE aan het kijken naar een betere oplossing!

Volgende update!

 • Oplossen probleem zoals beschreven onder 'let op';
 • Routes plannen via de smartphone, iPhone, tablet en iPad, ook als je géén Internet bereik hebt!

Tijdelijke vertraging reactie via support en forum

 • Onze supportmanager Lisanne is met onze lead developer Corjan én MRA RouteXpert Nick, die ook helpt bij het beantwoorden van supportvragen en forumberichten, op reis naar Schotland. We proberen iedereen binnen 2 werkdagen te helpen, maar het kan voorkomen dat het iets langer duurt, alvast bedankt voor je bergrip!

Corjan, Lisanne, Nick en Hannah op reis in Schotland!

MyRoute-app Lifetime Acties

Je hebt al een abonnement vanaf € 2,95 per maand, maar we weten dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten. Daarom bieden we onze producten ook Lifetime aan en laten we die nu net super voordelig aanbieden!