Update 4.1.2

Na het volledig herbouwen van de Apple CarPlay en Android Auto module, bleven er toch nog een paar hardnekkige probleempjes over. Het lastige hieraan was dat de betreffende problemen niet voorkwamen in onze simulatie software en ook niet bij onze eigen Android en iOS devices. Opgeven staat niet in ons woordenboek, dus met behulp van diverse gebruikers hebben we het grootste gedeelte van deze probleempjes weten op te lossen. Langzaam maar zeker komt er weer wat ruimte om nieuwe functies te bouwen, deze update eerst nog een paar verbeteringen aan bestaande functies aangebracht en er is ook wat nieuws. Veel plezier met deze update en opmerkingen en feedback op deze versie kun je altijd delen via ons zeer actieve forum!

Alpha testers, bedankt voor dit mooie MRA Waypoint!

Michel van Hagen

Founder MyRoute-app

NIEUW: tracklogs automatisch in groepen en evenementen

Je kunt een evenement aanmerken als 'Navigation-evenement', als je vervolgens een deelnemer van het evenement bent, een route van het evenement rijdt én de route trackt met MRA Navigation Next, komen de voltooide tracklogs automatisch (!) op de tijdlijn van het betreffende evenement. Dat is leuk voor de organisatoren, maar ook leuk voor de deelnemers om elkaars tracklogs en foto's te kunnen bekijken. Voor groepen geldt hetzelfde.

Navigation-evenement

Tijdlijn evenement

Verbetering tankstations op je route

We hebben het zoekalgoritme voor tankstations op je route significant verbeterd. Naast dat je betere aanbevelingen krijgt, worden de tankstations nu ook op de kaart weergegeven, ook op je Apple Carplay en/of Android Auto scherm! Toevallig tijdens het schrijven van deze pagina in het Harz gebergte deze functie hard nodig gehad. Ik was met de auto met gezin onderweg van een bezienswaardigheid naar ons huisje, onderweg zag ik dat ik op reserve aan het rijden was. Ik klikte op het tankstation icoontje links op de kaart en de eerste tankstation op de route werd als viapunt toegevoegd aan mijn route. Als er geen tankstation langs je route worden getoond, kun je ook klikken op de 3 puntjes rechtsonder, vervolgens op 'Tussenstop toevoegen', op het tankstation icoontje klikken, en dan op het zoekresultaat naar keuze, betreffende tankstation wordt dan ook als viapunt toegevoegd aan je route!

NIEUW: Navigatie hervatten vanuit Apple CarPlay/Android Auto

Je kunt met MRA Navigation Next een actieve navigatie sessie van een route stopzetten. Je krijgt dan de melding of je de Navigatie wil hervatten met als keuzes 'Nee', of 'Navigeer'. Dit kan met deze update nu ook op je Android Auto of Apple CarPlay scherm.

Verdere verbeteringen en bugsfixes

  • Willekeurige crashes opgelost wanneer de app niet wordt gebruikt;
  • Lane assist iconen stonden soms niet goed door een foutje van onze kant, dat is nu gecorrigeerd;
  • Het algoritme dat bepaalt wat er moet gebeuren als je waypoints lijkt te negeren, is gewijzigd. We kregen feedback dat het te agressief was, dus dat is verbeterd. Houd er rekening mee dat je de functie voor automatisch overslaan altijd volledig kunt uitschakelen via instellingen en dat viapunten altijd handmatig moeten worden overgeslagen!

Wat komt hierna?
Update 4.1.3 zal zeker de mogelijkheid bevatten om al je routes via je Apple CarPlay / Android Auto scherm te selecteren. Daarnaast zullen we blijven werken aan de stabiliteit, enne, niet verder vertellen, we gaan iets doen met offline routes maken, maar daar zijn we nog wel even mee bezig, is een complex project!

Sfeerimpressie 10 jarig jubileum feest MyRoute-app!

Korte sfeerimpressie van ons 10 jarig jubileum feest van 21 april in Zoetermeer, uitgebreid verslag volgt nog!

PS: wat was het geweldig!

MyRoute-app Lifetime Acties

Je hebt al een abonnement vanaf € 2,95 per maand, maar we weten dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten. Daarom bieden we onze producten ook Lifetime aan en laten we die nu net super voordelig aanbieden!