Android Auto!

We hebben het beloofd en hier is die dan, de eerste versie van Android Auto! Heb je een auto of motor met Android Auto voorbereiding? En heb je een Android smartphone met MRA Navigation Next? Dan kun je nu de navigatie app streamen naar het grote scherm op je dashboard. Dat is op reis heerlijk navigeren!.

Wat kun je verwachten?

  • Het is een eerste release die door de Bèta testers kan worden getest;
  • Net als bij Apple CarPlay, het is nog niet af, komende weken zal er hard aan worden gewerkt;
  • Snelheidsindicatoren, flitsermeldingen, routepunt informatie en nog veel meer komen later;
  • Het bedienen van de app gaat voor het grootste deel nu nog via je smartphone;
  • Belangrijk: je moet eerst bèta MRA Navigation Next open hebben op je smartphone en dan pas verbinden met Android Auto!

Routes offline beschikbaar!

Bij het downloaden van een route is nu de optie 'Offline beschikbaar maken' toegevoegd. De offline routes zijn terug te vinden in je profiel bij 'Downloads'. Ons advies is dan ook om al je routes vóór vertrek op deze wijze offline beschikbaar te stellen én de benodigde offline kaarten te downloaden, zelfs als er geen internet is, kun je dan de routes openen en offline navigeren!

Overige verbeteringen

De landscape modus is verbeterd, tenminste, wijzelf vinden het mooier, natuurlijk zijn wij benieuwd of jullie het nieuwe design ook een verbetering vinden, geef gerust je feedback door via het besloten Bèta MRA Navigation Next forum. Verder is er door de programmeurs hard gewerkt aan het verbeteren van de 'positie indicator', het verminderen van batterijgebruik, betere stabiliteit van de Android app en nog wat verbeteringen op de achtergrond.

Pre-sale MRA Navigation Next

Beta MRA Navigation Next

Wil je meer weten over MRA Navigation Next? Ben je benieuwd naar de Bèta versie en hoe je die kunt downloaden? Ontdek het allemaal op de website van MRA Navigation Next. Bèta MRA Navigation Next is nu nog Lifetime te koop voor een speciale voordelige pre-sale prijs, pak vóór het seizoen losbarst je voordeel voor het te laat is! Twee werkdagen na het invullen van het Bèta formulier krijg je toegang tot Bèta MRA Navigation Next en kun je heerlijk zorgeloos en nauwkeuring navigeren!

Pre-sale Actie