Vooraf...

Hier nog even een herhaling van de visie die wij hebben over de app. Wij gaan onze huidige 2 apps (MRA Navigation en MRA Mobile) samenvoegen tot één app. Deze nieuwe app gaat MyRoute-app heten en is in basis gratis. Wil je premium turn-by-turn navigatie, dan kun je een abonnement nemen met als naam MRA Navigation Next. We willen hier stap voor stap een all-in-one app van maken voor wandelaars, fietsers, auto-, motor- en camperrijders. Het wordt een app voor de echte liefhebber met veel extra functionaliteiten voor een fijne navigatiebeleving. Het unieke van deze app is dus dat het een all-in-one app is en dat je met één vingertip kan switchen tussen navigatie en de vele functies van onze website!

Gratis navigeren door de routelijn te volgen. Route tracken. Handig voor fietsen, wandelen en offroad rijden!

MRA Navigatie Next: premium turn-by-turn navigatie voor de veeleisende liefhebber van recreatieve routes rijden!

Met één vingertip op de 3 streepjes linksboven toegang tot de functionaliteiten van de website van MyRoute-app!

Stand van zaken versus roadmap

We zijn 1 september 2022 begonnen met de ontwikkeling van MRA Navigation Next. Volgens de roadmap op de website zouden we 1 januari 2023 Bèta MRA Navigation Next 1.0 moeten hebben opgeleverd. Maar Corjan en Joost zijn sneller dan het licht, daardoor hebben we de Bèta testers al 5 december 2022 toegang kunnen geven tot de eerste versie!

De functionaliteiten die in deze eerste versie zijn geïmplementeerd komen redelijk overeen met de functionaliteiten zoals ze in de roadmap staan. Er zijn wel verschillen, zo kun je nu al gpx routes importeren, wat eigenlijk pas voor mei/juni op de planning stond. Waar we wel iets mee achterlopen zijn Apple CarPlay en offline navigatie. Dat zijn dan ook precies de 2 grote implementaties waar we op dit moment mee bezig zijn!

Intussen zijn we aanbeland bij versie 3.2.6 en kunnen we in zijn algemeenheid stellen dat we goed op schema liggen. Vanuit de Bèta test community horen en zien we dat zij de 'oude MRA Navigation' niet meer gebruiken en wel volop gebruik maken van MRA Navigation Next!

Rijden met MRA Navigation Next

Natuurlijk zijn wij bevooroordeeld, maar het rijden met MRA Navigation Next is een feestje! Zowel als dagelijkse A naar B navigatie als een route rijden met meerdere routepunten gaat prima. We wandelen met de app, fietsen met de app en rijden complexe routes. In de laatste versie 3.2.6. zijn weer veel verbeteringen aangebracht waarover je alles kunt lezen op het Bèta MRA Navigation Next forum!

Eerste testverslag...

Zo op het eerste gezicht lijken het hele normale volwassen mannen, maar zet er een helm op en geef ze een motor en ze veranderen in een stel ondeugende kwajongens. Serge, met zijn halve hoofd links op de foto, kennen jullie van de Webinars, het is de huispresentator van MyRoute-app. Die jonge blonde god in het midden is onze lead developer Corjan. En ondergetekende rechts op de foto kan helaas niet even normaal doen als er een camera op hem gericht staat... >> Lees verder

Preview MRA Navigation Next

Wil jij meer weten over MRA Navigation Next? Ben je benieuwd naar de Bèta versie en hoe je die kunt downloaden? Ontdek het allemaal op de website van MRA Navigation Next.

Ontdek