Vooraf...

Wij werken op dit moment met man en macht aan de implementatie van een premium navigatie module in onze huidige gratis MRA Mobile app. Zodra dit is gerealiseerd, de verwachting is juni/juli 2023, vervalt de huidige MRA Navigation app. Alle MRA Navigation abonnement houders kunnen na lancering onder dezelfde voorwaarden gebruik maken van deze nieuwe (en verbeterde) navigatie module. De nieuwe naam wordt MyRoute-app en is dan in basis gratis te downloaden via de App Store en Google Play. Wil je premium turn-by-turn navigatie, dan kun je een abonnement afsluiten met als naam MRA Navigation Next.

We willen stap voor stap een unieke all-in-one app maken voor wandelaars, fietsers, auto-, motor- en camperrijders. Het wordt een app voor de echte liefhebber met veel extra functionaliteiten voor een fijne navigatiebeleving. Het unieke van deze app is dus dat het een all-in-one app is en dat je met één vingertip kan switchen tussen premium navigatie en de vele functies van onze website. Het is nu al mogelijk om MRA Navigation Next voordelig Lifetime te kopen in de pre-sale, de Bèta is reeds beschikbaar en de reacties zijn overweldigend!

Samengevat: MRA Mobile + MRA Navigation = MyRoute-app vanaf lancering medio juni/juli 2023!

Bèta MRA Navigation Next update 3.2.9

MRA Navigation Next & BarButtons!

Het is vanaf nu mogelijk om de app te bedienen met een bluetooth keyboard! Dat opent ook de mogelijkheid om de app te bedienen met een bluetooth controller op je stuur. Denk aan in- en uitzoomen, een routepunt overslaan en een instelling aanpassen. Er zijn universele controllers te koop, waarbij je zelf kunt instellen wat voor functie een knop heeft, maar daar moet je toch wel een beetje handig voor zijn. Waar wij aan denken, want we houden van gadgets, is een bluetooth controller speciaal gemaakt voor MRA Navigation Next.

Eerste concept!

Omdat het best wel een stevige investering is, willen we graag onderzoeken of er behoefte is aan een op maat gemaakte bluetooth controller voor op de stuur van je motor, waarmee je een aantal n.o.t.k. functies kan bedienen van MRA Navigation Next. Als we kiezen te investeren in de controller, gaan we samen met de Bèta MRA Navigation Next gebruikers bepalen hoe de controller eruit gaat zien, het moet natuurlijk wel een beetje mooi zijn. Ook de functies van de knoppen bepalen we met elkaar! De knop hieronder brengt je naar een korte vragenlijst en daaronder een videoclip van hoe zo'n controller werkt.

Alvast bedankt voor het invullen!

Vragenlijst

Offline maps!

Het is nu mogelijk om een land of regio te downloaden voor offline gebruik. Dit betekent dat het dataverbruik onderweg drastisch wordt verminderd. Offline routeberekening is nog niet mogelijk, vanwege de complexiteit van het bouwen van CarPlay, zullen we offline routering mogelijk maken samen met de CarPlay Beta-release.

Donkere modus!

Je kunt nu handmatig kiezen tussen donkere en lichte modus. In het huidige stadium wordt dit nog niet automatisch bepaald op basis van de verlichting in je huidige omgeving - dit is uiteraard de ambitie en is in ontwikkeling!

Routepunten lijst & informatie!

Klik op de drie puntjes en dan op 'Routepunten' voor een overzicht van alle routepunten in de route. Klik op een routepunt om alle routeinformatie die is toegevoegd aan het betreffende routepunt weer te geven. Alle informatie die je onderweg nodig hebt met één vingertip bij de hand!

Toekomstige updates?

We verwachten een eerste CarPlay Bèta in de tweede week van maart 2023! De ontwikkeling van deze enorme functie kost nogal wat tijd en we staan voor tal van uitdagingen. We pakken CarPlay met veel inzet en aandacht aan om de app hiermee ook voor te bereiden op een soepele (en relatief snelle) Android Auto-integratie, maar eerlijk is eerlijk, dit kost wat meer tijd dan aanvankelijk bedacht. Tezamen met CarPlay zullen we tweede week van maart ook de offline routeberekening toevoegen aan de optielijst. Op basis van de Bèta testers feedback zijn we ook intensief bezig met kleine verbeteringen en verfraaiingen!

Tot de volgende update!

Pre-sale MRA Navigation Next

Bèta MRA Navigation Next

Wil je meer weten over MRA Navigation Next? Ben je benieuwd naar de Bèta versie en hoe je die kunt downloaden? Ontdek het allemaal op de website van MRA Navigation Next. Bèta MRA Navigation Next is nu nog Lifetime te koop voor een speciale voordelige pre-sale prijs, pak vóór het seizoen losbarst je voordeel voor het te laat is!