Samenvatting

in dit blogbericht vertel ik over een nieuwe interessante, maar waarschijnlijk ook tijdelijke, gadget van MyRoute-app. Met de feestdagen voor de boeg leek het ons een leuk idee om naast onze online abonnementen een fysiek product aan te bieden. Een fysiek product kun je immers inpakken en onder de boom leggen. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven, je kunt er zelfs eentje winnen...

Presale MRA Adventure Keychain

MRA Adventure Keychain..!

USB flash met 1000+ door RouteXperts gecontroleerde routes, powerbank én zaklamp ineen. Het perfecte cadeau voor de avontuurlijke reiziger. Nooit meer zelf routes maken, hoewel zelf routes maken natuurlijk ook erg leuk blijft. We hebben een beperkte voorraad ingekocht, dus wees er snel bij!

Info MRA Adventure Keychain

De powerbank met usb flash opslag en zaklamp is een leuke gadget, echt een hebbedingetje, handig onderweg. Maar de toegevoegde waarde zit hem vooral in de expert routes. Duizenden uren werk zit daar in, het bedenken, maken, beschrijven, reviewen en controleren van de routes kost per route ongeveer een dag werk. Reken maar uit, 1000 routes x 8 uur is minimaal 8000 uur werk op een usb stick! Wees daar dan ook zuinig op.

Kijk dus uit dat je geen bestand verwijderd van de usb stick, want een verwijderd bestand is niet terug te halen, weg is weg. Vergeet ook niet voor vertrek de powerbank op te laden, het is een kleine powerbank. Als je smartphone onderweg leeg is, kun je met deze powerbank de smartphone ongeveer voor de helft weer opladen, toch handig als het echt nodig is.

Uitpak video MRA Adventure Keychain

Leuk om te krijgen, te geven én te winnen..!

Een mooi cadeau voor onder de kerstboom, of gewoon een aardigheidje dat je jezelf gunt.

De 3-in-1 compacte powerbank met USB flashdrive en zaklamp. Deze powerbank heeft een vermogen van 900mAh en de USB flash drive heeft een opslag van 8GB. Voorzien van een handige USB/Micro-USB kabel die tevens te gebruiken is om de powerbank vast te houden. We hebben er ruim 1000 gecontroleerde expert routes opgezet, dat is minimaal 8000 uur werk in je hand!

Lees snel verder, hieronder lees je hoe je er ook eentje kan winnen!

Tot slot, win een MRA Adventure Keychain!

We hebben nu een webshop voor fysieke producten ingericht inclusief de verzendprocedure, het is zonde om deze niet meer te gebruiken als de actie van de MRA Adventure Keychain is afgelopen. Dus we willen aan jullie vragen welke fysieke producten jullie ons adviseren om te gaan verkopen. De beste, leukste of creatiefste vijf ideeën belonen we met een gratis powerbank! Denk eraan dat we niet willen concurreren met onze gebruikers, dus we gaan geen TomToms, Garmins of reizen verkopen. Ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën!

Over Michel van Hagen:

Oprichter MyRoute-app

Volgens zijn collega's is Michel geboren op een motorfiets en vaak op reis, en dat is dan ook wat hij het liefste doet naast zijn gezin: 'motorrijden en reizen'. Dat is meteen de kracht van MyRoute-app, want de oprichter is ook de grootste klant.

Ontdek de mooiste routes

De MyRoute-app RouteXpert Bibliotheek

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je verdwaalt of onderweg iets interessants misloopt - aan alles is gedacht! Alle routes zijn gecontroleerd door échte RouteXperts (!) en bevatten gedetailleerde informatie zoals foto's, linkjes en meer, zodat het plannen van jouw reis zo eenvoudig mogelijk is. Klaar voor een unieke reiservaring!