De MRA apps nu...

Zoals jullie weten is MyRoute-app onze algemene naam van het complete all-in-one routeplatform. In de AppStore en Google Play kun je op dit moment 2 verschillende apps downloaden:

  • MyRoute-app Navigation
  • MyRoute-app Mobile (gratis)

De MRA app medio juni 2023...

In 2022 hebben we MRA Mobile, de gratis app, vanaf een blanco pagina opnieuw gebouwd. Nu zijn we een premium navigatie module aan het toevoegen. MRA Mobile + de nieuwe navigatie module kun je, als deze gelanceerd is medio juni 2023, vinden onder onze algemene naam 'MyRoute-app'. De basis van de app is en blijft gratis, voor het premium navigatie gedeelte kun je een abonnement afsluiten die de volgende naam krijgt: 'MRA Navigation Next'.

Medio juni 2023 vervalt de MRA Navigation app

MRA Navigation komt na lancering van de navigatie module in MRA Mobile (nieuwe naam MyRoute-app!) medio juni 2023 te vervallen. Heb je nu een abonnement op MRA Navigation? Geen zorgen, je kunt onder dezelfde voorwaarden gebruik maken van de significant verbeterde navigatie in 'MyRoute-app', je zal ervan genieten ☺️kunnen we je verzekeren. Doormiddel van mailings en aankondigingen op de website en het forum houden we je op de hoogte. Heb je na het lezen van het bovenstaande toch nog vragen, lees dan eerst de pagina 'Vraag & antwoord'.

Vraag & antwoord

Voorproefje MyRoute-app + MRA Navigation Next...

We gaan dus van 2 apps naar 1 all-in-one app. Dat doen we omdat we daar een duidelijke visie over hebben. Wij willen niet voor al onze reizen verschillende apps downloaden en wellicht daarvoor betalen. Eén app die het allemaal kan, premium a naar b turn-by-turn navigatie met kronkel opties, automatisch rondritten genereren, routes in de buurt vinden en direct rijden, eigen routes openen, delen en rijden, .gpx routes importeren en exporteren en dan het liefst in wandel-, fiets-, en rijmodus. Ja, dat is ambitieus, maar we zijn al een heel eind op weg! Hieronder een voorproefje die ik als volgt heb onderverdeeld:

  • App gebruiken zónder registratie
  • App gebruiken mét registratie
  • App gebruiken inclusief MRA Navigation Next

PS: het is een voorproefje, de pagina wordt te lang en teveel als ik hier alle functionaliteiten laat zien!

1. App gebruiken zónder registratie

Het is nu al mogelijk de app gratis te downloaden in de App Store en Google Play zónder te registreren. De app is nu nog te vinden onder de naam 'MyRoute-app Mobile' en medio juni 2023 onder de naam 'MyRoute-app'. Je kunt met de app tracken en foto's toevoegen aan de track. Je kunt adressen invoeren, een kronkelroute genereren en eenvoudig navigeren (wandelen, fietsen én rijden) door de routelijn te volgen (zie video hier linksonder). Het is zelfs mogelijk routes uit MyRoute-app te openen via WhatsApp en deze te rijden! Bijzonder handig als je een groepsritje organiseert voor vrienden die niet willen registreren en betalen voor een navigatie app! (zie video rechtsonder).

2. App gebruiken mét registratie

Als je ervoor kiest om je GRATIS te registreren, dan kun je al veel meer met de app. Eigenlijk kun je met de app dan bijna alles, als wat je met de website ook kan. Linksonder laten we zien hoe je bijvoorbeeld een .gpx route kan downloaden en exporteren naar de Garmin Drive app of BMW Connected, andersom is ook mogelijk. Waar we ook heel trots op zijn, is dat je heel simpel expert gecontroleerde routes in de buurt kan vinden! Deze routes kun je openen, downloaden en exporteren naar je favoriete app. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gratis te navigeren met deze app door de routelijn te volgen. Zie rechtsonder daarover een korte instructie. Nog beter, koop MRA Navigation Next, dan heb je écht alles in een, en geen andere apps meer nodig!

3. App gebruiken inclusief MRA Navigation Next

MyRoute-app + MRA Navigation Next abonnement, het beste uit 2 werelden voor de veeleisende reiziger. Aan de ene kant een app die als verlengde dient van onze website met al je online routes, groepen, evenementen, tracklogs, .gpx bestanden downloaden, importeren en exporteren. Aan de andere kant een premium navigatie module waardoor je zorgeloos en extreem nauwkeurig kronkelroutes, rondritten en eigen routes kan rijden. Met één vingertip routepunten overslaan, offline navigeren, Apple Carplay, Android Auto en nog veel meer. Kijk hieronder naar een preview en scrol nog wat verder naar beneden voor een uitermate interessante pre-sale aanbieding!

Aan de website verandert niets...

...Tenminste, niet direct, we hebben wel grote plannen met de website, maar niet op korte termijn. Je kunt nog steeds routes vinden, maken en downloaden zónder registratie. Als je gratis registreert (Basic), kun je inloggen en heb je toegang tot meer functionaliteiten zoals je eigen online route archief. Vanaf € 2,95 per maand (Silver) heb je onder andere de extra opties 'routes in de buurt' en 'route segmenten' tot je beschikking en met het Gold abonnement kun je gebruik maken van de verschillende kaarten en de Gold toolkit. Wil je het allemaal uitgebreid teruglezen? Klik dan op de knop hieronder.

Pre-sale MRA Navigation Next

Beta MRA Navigation Next

Wil je meer weten over MRA Navigation Next? Ben je benieuwd naar de Bèta versie en hoe je die kunt downloaden? Ontdek het allemaal op de website van MRA Navigation Next. Bèta MRA Navigation Next is nu nog Lifetime te koop voor een speciale voordelige pre-sale prijs, pak vóór het seizoen losbarst je voordeel voor het te laat is! Twee dagen na het invullen van het Beta formulier krijg je toegang tot Bèta MRA Navigation Next en kun je heerlijk zorgeloos en nauwkeuring navigeren!

Pre-sale Actie