Navigatie hervatten na een pauze

Na een tijd heerlijk rijden zie je in het scherm een 'rood handje' verschijnen met de tekst 'koffie stop'. Dat komt goed uit, want je hebt wel trek in een bak koffie met appelgebak, de verbruikte calorietjes moeten immers weer aangevuld worden.

Je neemt je smartphone mee, want je wilt even chatten met je minnaar of minnares. Wanneer je de navigatie stopt, de app expres sluit of een crash tegenkomt, zullen we je gewoon vragen of je wil doorgaan waar je was gebleven. We hervatten de laatste navigatiesessie precies waar je deze hebt gestopt, zo simpel is dat!

Routepunten automatisch overslaan

Een van de meest gevraagde functies, maar ook een functie waar heel veel discussie over is. Het automatisch overslaan van routepunten. Er is immers een contradictie tussen niet willen stoppen en je route toch intact houden. Als je een routepunt mist, dan had en heb je nog steeds de volgende opties:

  • Tik of druk lang op het weergegeven komende routepunt rechtsboven;
  • Druk lang op het volgende routepunt op de kaart;
  • Druk lang op het volgende routepunt in de routepuntlijst.

Maar als je nu de 'overslaan' functie via de navigatie instellingen aanzet, dan zal de app volgens een bepaalde logica een gemist routepunt automatisch proberen over te slaan.

Overige verbeteringen

De landscape modus is verbeterd, tenminste, wijzelf vinden het mooier, natuurlijk zijn wij benieuwd of jullie het nieuwe design ook een verbetering vinden, geef gerust je feedback door via het besloten Bèta MRA Navigation Next forum. Verder is er door de programmeurs hard gewerkt aan het verbeteren van de 'positie indicator', het verminderen van batterijgebruik, betere stabiliteit van de Android app en nog wat verbeteringen op de achtergrond.

Volgende update...

De programmeurs zijn echt aan het sprinten, voor de lancering eind juni 2023 moet het batterijverbruik verbeterd worden, de (kleine) vertraging van de positie opgelost zijn, de stem instructies en het managen van de offline kaarten aangepakt worden, maar de eerstvolgende update gaat eerst alle aandacht naar ANDROID AUTO!

Pre-sale MRA Navigation Next

Beta MRA Navigation Next

Wil je meer weten over MRA Navigation Next? Ben je benieuwd naar de Bèta versie en hoe je die kunt downloaden? Ontdek het allemaal op de website van MRA Navigation Next. Bèta MRA Navigation Next is nu nog Lifetime te koop voor een speciale voordelige pre-sale prijs, pak vóór het seizoen losbarst je voordeel voor het te laat is! Twee werkdagen na het invullen van het Bèta formulier krijg je toegang tot Bèta MRA Navigation Next en kun je heerlijk zorgeloos en nauwkeuring navigeren!

Pre-sale Actie